Poezija ustvarjanja?

Menimo, da do zares dobre kvalitetne pridemo s pomočjo pogledov iz dveh zornih kotov, iz pogleda strokovnjaka in pogleda stranke. Potrebna sta oba!

Ni dovolj, če stranko le vprašamo,kaj si želi in ji potem to ponudimo. V času izvedbe, si bo zaželene kaj drugega, drugačnega, novega. Stranke ne vprašajo po stvareh, ki se jim zdijo nemogoče. Kadar omenimo možnosti, nam velikokrat rečejo » Seveda, to je to!Resnično mislite, da je to mogoče? Vse to lahko to izvedete?«Zveni logično, da vprašamo stranko kaj si želi in ji potem to tudi nudimo, ampak ali si lahko stranka resnično zaželi vse tisto kar lahko dobi?

Zato smo tu mi, da pomagamo.

Proces

Vsak kreativni projekt je sam po sebi edinstven  in ga tako tudi obravnavamo. S pomočjo poslovnih partnerjev in poteka skupnega dela smo razvili postopek, ki  poveča časovno učinkovitost in kvaliteto rezultatov in s tem tudi zadovoljstvo strank.

Naš pristop uravnoteži zbrane podatke in raziskave s pomočjo odločitev, ki temeljijo na plodnih izkušnjah ustvarjanja najplodnejših rešitvah.

Izjave partnerjev

Z oblikovanjem, multimedijskimi storitvami, oblikovanjem prijetnega poslovnega prostora ter unikatno podobo celotnega podjetja, sem vrhunsko zadovoljna.

Dijana Škrjanec - Indigo knjigovodstvo

direktor


Forotograf, oblikovalec

Grega Deržič

Z multimedijsko podobo dosegate prepoznavnost, ki pripoveduje,
kakšna je vaša pot in kakšni želite biti. Bodite drugačni. Bodite prvi.

Arhitektka, oblikovalka

Taia Huter

Človeški razvoj, v kakršnikoli obliki že, temelji na razmišljanju izven okvirjev, zunaj omejitev in z veliko percepcije, saj le tako lahko nastanejo novosti, ki navdihnejo in posodobijo življenje.